Melvin Jacobs
MELVIN JACOBS
VOORZITTER
Restaurantmanager bij Qua Koken
Wat ik met HET wil bereiken is om echt de Twentse Hospitality op de kaart te houden, ons vak is met “uitsterven bedreigd” en we hopen door deze vereniging nieuw leven in te blazen, ons vak (ambacht) weer hot en sexy te maken. In samenwerking met het bedrijfsleven en onderwijs, en alle mensen binnen onze prachtige en bruisende branche. Want ik zeg maar altijd zo; Alle dieren tellen mee.😊 We hebben een fantastisch bestuur bij elkaar, en hebben enorm veel zin om dit te mogen uitvoeren!
“Your guests should hear you smile“
Sabine Dujardin
SABINE DUJARDIN
VICE VOORZITTER
Restaurantmanager bij Droste’s
Op mijn 10e wist ik het al! Wij gingen vaak eten bij Restaurant Pampus in Zwolle. De gastheer daar… Die snapte HET! Ik sprak de magische woorden; Dat wil ik later ook!! En zo geschiedde. Er is niks leukers dan gasten een onvergetelijke avond bezorgen! Ik word er blij van! Hospitality is verrassen! En verrast kun je zijn door de beste hospitality #hebjijhet?
“Whenever you see the opportunity to create a WOW moment, act on it!“
André Hofman
ANDRÉ HOFMAN
PR & SPONSORCOMMISSIE
Docent Hospitality bij ROC van Twente
Met veel enthousiasme vervul ik mijn rol als bestuurslid bij HET. Voor mij is het zorgen voor andere mensen een natuurlijk iets. Van jongs af aan ben ik altijd gefocust geweest op het zorgen voor anderen, dit heb ik geleerd van mijn moeder. Daarom was het een logische stap naar de gastvrijheid industrie. Hoe mooi is het om andere mensen blij te maken. In mijn huidige functie als docent Hospitality breng ik mijn kennis graag over aan jonge mensen. Het is mijn passie om jonge mensen te ontwikkelen op het gebied van gastvrijheid. Maar vooral ook om jonge mensen te helpen in hun persoonlijke groei. Immers kan goed gastheerschap zorgen voor een echt onvergetelijke beleving. Overigens, slecht gastheerschap ook…
“Gastvrijheid zit in de kleine dingen en kan in elke situatie anders zijn, het weten wat iemand wenst of nodig heeft is echt de kunst”
Annemiek Scholte op Reimer
ANNEMIEK SCHOLTE OP REIMER-NOORDHUIS
SIDE KICK – ADVISEUR
Adviseur Praktijkleren bij SBB | Ambassadeur van Leven lang ontwikkelen
Mensen maken het verschil (vooral in beleving)! Overal en altijd. Dat heb ik geleerd in de horeca en dat is voor mij een belangrijke waarde. Gastvrijheid skills zitten deels in je DNA maar wanneer je er een vakopleiding en vakkennis aan toevoegt kun je als hospitality medewerker nog bewuster bijdragen aan het geluk van een ander. Dat is volgens mij ook de basis van gezonde en succesvolle bedrijven. Tijdens mijn werk herken ik dat bij de werkgevers die hun (nieuwe) medewerkers opleiden.
“Iets leren en ontwikkelen vind ik leuk en kleurt mijn leven en mijn werk. Persoonlijke ontwikkeling en energiewerk zijn onderwerpen waar ik vooral in geïnteresseerd ben“
Mandy Overbeek
MANDY OVERBEEK
PENNINGMEESTER
Mede-eigenaar Restaurant Joann
In 2019 openende Mandy samen met Emiel Kwekkeboom Restaurant Joann. En hoewel ze aan de voorkant het gezicht is van Joann, is in de schijnwerpers staan niet haar tweede natuur. “Ik maak het liever anderen naar de zin”.
“Iedereen wil steeds meer, maar wees eens ambitieus in datgene wat je doet”
Terry Keijser
TERRY KEIJSER
SECRETARIS
Docent Hospitality bij ROC van Twente
Ik ben Terry Keijser, de nieuwe secretaris van Hospitality Experts Twente, werkzaam als Hospitality Docent bij het ROC van Twente. Al heel wat jaren stroomt het Hospitality DNA door mijn aderen en vind het dan ook super gaaf om HET met dit enthousiaste team op te bouwen.
“Service is wat je geeft. Hospitality is hoe je het laat voelen”